Najčešća Pitanja

Kako da postavim oglas?

Klikom na opciju Dodaj Oglas ulazite na stranicu za dodavanje oglasa na vašem profilu Moji Oglasi. Odaberite kategoriju vašeg oglasa kojoj pripada tako što ćete izabrati samo podkategoriju, jer će se vaš oglas lakše pronaći usled pretrage, a i podrazumeva se da pripada nadređenoj kategoriji, tj. kategoriji iznad.

Stranica „Moji Oglasi“

Stranica Moji Oglasi je stranica registrovanog korisnika polovniracunari.rs koja prikazuje sve vaše oglase koji su aktivni, neaktivni (istekli), koji nisu plaćeni ili na čekanju.

Obnova oglasa

Na stranici „Moji Oglasi“ imate opciju na desnoj strani „Još Opcija“ na koju kliknete i pojaviće vam se nova opcija „Obnovi Oglas„. Izaberite opciju ispod koju želite, bilo „Besplatan Oglas“ ili neku drugu od ponuđenih.

Uplatio sam oglas i šta sada?

Posle uplate sledi pregled oglasa i provera da li se slaže sa našim Uslovima i Pravilima, nakon čega sledi aktivacija, i tada vaš oglas može biti viđen na polovniracunari.rs.
Za sada ova opcija nije u funkciji jer su svi oglasi besplatni!

Kontakt „Pošalji Poruku“

Opcija „Pošalji Poruku“ služi kao kontakt forma sa prodavcem (oglašivačem), i poslata je prodavcu kao e-mail. Prodavac vam može uzvratiti odgovor na vaš e-mail.

Upload Slika

Upload slika je obavezan, minimum jedna slika. Zašto? Zato da bih pružio bolji odnos među korisnicima i sigurnost u kupovni/prodajni predmet.
Slike mogu biti veličine  min. 480X320 a max. 6000X6000, i do 4MB.